Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heta Önskemål.


SANN Kärlek



Skriver som jag skriver
i befängd romantik.
Riddar´n björnen river,
som hota´ Liljevit!
De mot Lyckan skrider....

Är mitt Liv en Saga -
med skön Andemening?
Kanske, ej ska klaga!
Dock, blev stor försening -
till å hjärtrot laga!

Det är så tyst i den,
som om ingen är där!
Kan det va´ Kärleken,
som sörjer en Affär, -
- som var för längesen?

Sagolikt, - behöver
jag en underbar prins
i en ljuv Manöver, -
- där jag som lyckligt kvinns
njuta får hans klöver !

Finnes den mannen i
Verkligheten, månn-tro?
Nått Skådespeleri
ger mig, alls, ingen ro!
SANN Kärlek må det bli !

Som får växa å gro !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-28 19:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan efter äkta vara...fint...
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!

Sann kärlek, ja
innebär förstahandskontrakt
något annat vill vi inte ha
2015-05-29

  Åsa Njunjes
Ja! Sann kärlek ska det va. Annars kan det va. Och störst av allt är sann kärlek till sig själv.
2015-05-29

  Ronny Berk
en väl tänkt efterlysning !
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf