Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakhåll, Överallt!


Självförsvarets Gudomliga Nöje



Jag ser det så klart, så tydligt :

De uträknade finterna, för

att få mig att passera genom

Helvetesporten, -- lockbeten --

i form av manslemmar, som

alla är Torskar på Fáns fitta, -

fällorna, bensindunkarna ....

Satans horn och Ondskans

löjliga grimaser ! Bakhåll, --

Överallt! Jag är inbäddad i

en Värld av lögner -- och

endast : Beväpnad kan jag

ta mig ur det här Dödläget!

Redo för Befrielsens Thriller !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-28 21:54



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Gillar elden i denna. Rustad för strid mot (som det känns för mig) både inre och yttre demoner. Redo att stå upp för sig själv och kanske till och med undersöka den egna rustningens kvalitéer. Att slåss mot väderkvarnar kan ju ta en hel del energi men att stå upp för sig själv ger kraften åter.
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf