Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tänder...?


Tro på Under!



Sväljer Brio-godiset,
som jag har tuggat på
i gott å väl en kvart, --
-- har knappt tänder!

Tror att Naturen är
full utav Under å
att nya tänder, nog,
kan komma å växa ut!

Carola köpte godis
till mig, idag, tog ut
ett paket å posta´ ett
manuskript till Bonniers!

Om man tror, går
allt mycket lättare å
att koppla av är
den skönaste Dygd.

Apelsinsaften är
mitt söta vin å
cigaretterna mitt
goda Opium !

Om en månad --
fyller jag 63 år !
Men, har inte fått
ett enda silverhår !

Natten ljusnar, nu.
Jag väntar på --
Undret : att jag ska -
- få nya tänder !

-Annars, -- djävlar!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin MR!! kram
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf