Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt dit manstjuven!


Klagomål



Hon får njuta hans Behag!
Det får däremot ej - jag!
Blott genom Etern känner
jag hur små lustar bränner!
Men, - måste det dikteras --
-- att jag vill penetreras !
Känna hans hud mot min hud.
Närmast man kan komma Gud !

Nått måste va´ tokigt fel!
Varför får jag - för min del -
hålla till Godo med Noll
Amour å spela svår Roll
av den som står utanför,
när de andra 'kärlek gör'!?
Det känns som en djävvla brist!
Jag kan undra vad jag mist!

Tror det ligger en kvinna
bakom, så jag får brinna
av längtan efter en man
å allt det han göra kan --
-- UTAN att på nått sätt få
vad som nöjer min Åtrå!
Säkert behagas hon stort
av det sköna hon får gjort!

Är prekärt å besvärligt --'
ha det så här förfärligt
utan - det Försynen ger
av Lyckan - till alla er!
Önskar, blott, det fanns ett sätt, -
få vad borde va´ min Rätt !
Skall, hon som snor varje man
tas av daga för min hand!?

Tror, jag både vill - och KAN!!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 16:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkt och skrivet med rim, fungerar !
2015-05-29

    Dan Myrbeck
Alla är värda att
hitta någon.
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf