Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 1996 i Vällingby.


Vid Soluret



Rösten ropar
som ett djur i
mina Sinnen.

Vad är detta om det
inte är Fair Play?

Lilla Sussie
prostituerade sig -
nära Soluret.

Hon tog 400:- för ett knöll!
(Klaga´"på lukten"!) :(

Torsken liknade min
man, som levde
på den tiden. --

Han hade just
"fått Pensionen!"

Vi har vittnen, här!, sa
Sussies hallick å
syftade på mig.

De kom från Blackeberg --
för å hora i Vällingby !

Var kommer alla
starka Krafter ifrån?
Som stinger i Själen ....

... I alla oss, som
går på Jorden !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-30 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf