Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Livet.


"Meningen"



Vad gör jag av
min dyra tid, -
som går i trav
i Världen, vid ?

Har jag nånn Chans
att upprätta
nånn "Mening" alls, -
i Livet, detta ?

Mycket verkar
motarbeta
vad jag menar
vara heta ---

Särintressen, -
- som för att mig
göra lessen!
En jobbig grej!

Jag vill vinna --
å va´ en sorts
cool gudinna,
som får Eskort

till nånn fin plats
uti Solen .... -
Där tar jag sats,-
- svänger kjolen -

av rosa tyll, -
- raggar en man !
En fin Idyll --
å han är - grann !

Han får följa
med till mitt hem.
Får, väl, duga --
-- som "Meningen"!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-30 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf