Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite historik.


Ur mitt Liv



Andlig svetslåga löder
samman känslor,
blåa i Själen.

Har du nycklarna
till mitt hjärta ?

Minns en stor
kattguldsten, som
någon hade hittat, -
- då i Barndomen. -

En raritet, - det
gyllene glittrade -
i det svarta !

Tornedalsgatan i
Vällingby var fint !

Där bodde vi 1957-1964.
I 7 spektakulära år !

Sen bodde jag i Bromma,
Virvelvindsvägen -- 1964-1972.
I 8 fruktansvärda år!

Tonåren var de 7 svåra åren!

Sedan, kunde allt, bara, bli - bättre !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-30 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf