Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befängd Uppfattning?


Evigt vaken ?



Är det sant att
de flesta sover, -
- i stort sett, -
alla nätter?

Det är en väldigt
låg aktivitet, då!

T.ex. på Poeter.se.

Tror, ibland, att Folket
är evigt -- vaket !

Att ingen har tid å sova !
Man älskar, äter, arbetar.

Är det en befängd Uppfattning?

Skulle, själv, vilja slippa
sova å vara levande å
vaken -- all min tid !

Bara, jag inte blev så
himlans trött å tokig!

Men, - tänk att kunna njuta
av Livet med sinnen, ----
evigt vakna;- Vilken Frihet !

Istället, för det evigt
återkommande dödläget --
-- i Törnrosasömnen!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-30 04:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sömnen går i vågor genom livet.
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Utan den viktiga sömnen skulle vi inte orka med dagen!
Bara att konstatera.
2015-05-30

  H.C.B
Sömn kostar pengar, framförallt i tid.
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf