Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till haikuverkstaden 29 maj-15 Senruy


Haiku maj -15

Stängd dörr
mellan makarna
guldbröllopsdagen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-30 08:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
På guldbröllopsdagen
är klockan slagen.....
2015-06-02

  Anna H
Fint bidrag tycker jag. Den kan innebära ganska mycket och lämnar öppet för tolkningar.
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text tycker jag
Det gäller att hålla kärleken levande trots att åren går.
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP