Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stödgruppen för karlar under lingonveckan


Män mitt i veckan

Lider du av förvirring? Undrar du hur ett "hej" kan misstolkas? Blir ingenting rätt? Har du börjar tveka på din existentiella rätt?
Var lugn, du är inte ensam och det finns hjälp att få.

Män mitt i veckan finns här för dig.

Våra erfarna lingonveteraner står till tjänst dygnet runt för att kunna stödja just dig och ditt individuella oförstånd till menstrationsbesvär och är redo att rycka ut inom tio minuter vid akut sinnesförvirring.

Vi erbjuder även en tre stegs utbildning i konsten att hålla mun och en veckas intensivträning i "säg rätt sak vid rätt tid, rätt tillfälle och rätt sekund".

För våra debiterade medlemmar erbjuder vi nu även tolkning av osynliga sinnesuttryck och coachning i tankeläsning.

Så välkommen till oss mitt i veckan och kom ihåg:

Du är inte en inkompetent imbecill för att du inte tog ut soporna en sekund tidigare. Du har rätt att fråga "är du ok" utan att riskera härdsmälta och viktigast av allt, din flickvän älskar dig... Bara inte just nu.




Övriga genrer (Satir) av Alec Oggman
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-02 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alec Oggman
Alec Oggman