Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En barnslig dikt om ett tillskott i vårt hem vi ofta tar för givet.


Min emaljerade vän

Åh du frände som alltid finns där, du är mitt stöd då du stjärten min bär.

Du ger mig näring och ro åt min själ, du ger mig stöd ungefär som en häl.

Du förlöser mitt tryck när det blir för stort, rensar min kropp från invärtes lort.

I stunder då vänner är värre än få, stannar du kvar när jag trycker på.

Jag svävar iväg med fröjdefull min, jag älskar dig så min vita rubin.




Bunden vers av Alec Oggman
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-26 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alec Oggman
Alec Oggman