Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker morgon i Norrland satt jag och tittade på katten i fönstret, "jag undrar vad han tänker".


Mina tankar kring tankarna kring en katt som tänker

Här sitter jag... Ensam som få, jag tittar ut men vill inte gå.
För här är det varmt och här är det skönt, jag borde nog träna... Men är det ens lönt?

Vad gör de där ute, vad är det de bär? Ser jobbigt ut... Jag stannar nog här.

En ekorre springer ivrigt förbi, jag borde nog jaga... Men låter helst bli.

När kommer maten till mitt tomma fat? Jag borde se efter... Men jag är ju för lat.




Bunden vers (Rim) av Alec Oggman
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-26 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alec Oggman
Alec Oggman