Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lovord till skrivandets möjligheter.


Penna & papper



Jodå, det reder sig, -
så länge jag skriver
dikt och så yttrar mig !
Orden ur mig driver.
Det är en lustig grej, -
som tristessen river !

När Allt står på Ända,
blott ETT Alternativ
finns, att lyckas vända
på känslan, negativ --
å nått roligt sända
till mitt risiga Liv !

Är, bara, å greppa
pennan å låta den
på ett papper steppa
vilt skrivandes - å, sen,
så slipper jag deppa, -
får sinnesfrid, igen !

Det är, faktiskt, Kalas
att Möjligheten finns !
Kommer i lätt Extas, -
när som stroferna vinns !
Blir en och annan fras, -
- som man -senare- minns!

Då, den ur Urkund tas !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-30 21:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla detta att kunna skriva så man blir nöjd och glad...fint...
2015-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om vikten av att skriva!
2015-05-31

  Ronny Berk
pennan som steppar, en väl vald liknelse, ja !
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf