Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den 2 december 2007. Försök till tanka.


Waiting for poetry

Sitting here, waiting
Like a lost child on a cliff.
Images engulf
Me, creating words in its
Wake. But it all eludes me.




Bunden vers (Tanka) av TebeSolaris
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-30 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TebeSolaris
TebeSolaris