Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det bara jag som drömmer om en varm svensk sommar?


Sommardröm

Svalorna ger minnen om
sommarfantasi

Dröm om Toscana




Bunden vers (Haiku) av TebeSolaris
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 20:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt framfört :)
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

TebeSolaris
TebeSolaris