Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det märkliga att jag skrev den här dikten på engelska, men det kändes naturligt. Diktens fokus? Att min älskade katt blev överkörd när jag låg och sov. Fick ett telefonsamtal om att han låg överkörd på gatan nära min lägenhet. Chock och sorg blandas.


Echo

...so sad...
...so numb....
...like a lifetime...
...unreal....
...still here...
...with me....

...echo, echo....

(you're gone now
Maybe we'll meet again,
Some day,
In another life,
Change places,
Play different roles,
Somewhere else
you'll enrich my live,
Again)

...my friend...
...with love...




Fri vers av TebeSolaris
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-03 22:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Very strongly written!
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

TebeSolaris
TebeSolaris