Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dagen

Majslut som början
regnet piskar gräsmattan
ännu mer grönska




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-31 08:24



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Levande haiku! Gillar!
2015-06-07

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet
2015-06-02

  Njord
Ja visst växer det fast vi människor är missnöjda med vädret. Bra diktat
2015-06-01

  Anya VIP
Jaa det växer så det knakar nu. Bra vändning i sista raden. du är duktig på det.
2015-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Utan regn bara torr öken.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP