Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31 maj 2015.


Söndagsbok



Röda glöden glimmar,
blåa röken stiger
i senvårsluften;
död är, snart, dagen!

Låtar ur radion, en
musikalisk stuvning
till min Ande.

Har jag nått å tro på ?

Vill inte sälja min
kropp -- eller Själ till
högstbjudande djävel!

Är grön av Avund mot dem,
som är lyckliga i Sängen!

Jag, -- en miserabel nattsovare!

Mamma städa´ sin källare
å fann en stor, tung koffert,
fylld av försvunna manus å
högst spännande dagböcker !
Vill få hem dem, så snart det går !

Adrenalin bränner i mina
ådror; träd av nerver - -
vajar för kroppens vind.

Skall, Kärlek slå rot i mig?





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-31 17:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
spännande med dagböcker, ser fram mot att få läsa ! ja- låt kärlek slå rot !
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf