Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs den om du vill !


Lagom Dikt



Nakna blickar går
genom universell Sal.

Lustigt, genskjuter du
mig i den blå Tanken !

När jag var liten, satte jag
mig på ryggslutet på isen! AJ!!

Släcker kroppens törst med saft, -
Andens, med förlupet Ljus !

Åt vietnamesisk fisk, idag, -
med bananskivor å currysås.

Fick jag fria händer skulle
jag gå å mörda Snövit !

Fånge i en social Bur, - - -
vaktad, bevakad av Makten!

Den tycks hålla ett öga på
min vaginala Jungfrudom!

Skratten skorrar, hest, i
alla Kosmos´ höga väggar...-

Mådde, -dock,- sämre, förr.
Just, nu, är allt, rätt, Lagom !

Galna Äventyr kan komma
å invadera oss, med Tiden.

Vrider å vänder mig under
Syner som 'tänder' min Själ.

Söta förnimmelser, var dag, sen
du tog mig, den där gången!! TACK!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-31 20:04



Bookmark and Share


  P-E-H
Många känslor... härlig dikt!
2015-06-04

  Åsa Njunjes
Härlig "berg och dalbana" känsla i denna. Kastas runt i känslotumult mest hela vägen men landar sen behagligt. Bra!
2015-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, lagom brukar ju vara bäst...:-)
2015-06-03

  ULJO
Bra skaldat. Som vanligt intressant
2015-06-01

    Dan Myrbeck
Några olika reflektioner - bra.
2015-06-01

    ej medlem längre
"Nakna blickar går
genom universell Sal."

"... mörda Snövit"

Tack för denna! Förbenat bra fragment!
2015-06-01

  Ronny Berk
diktarjagets äventyr väl återgivna i text
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf