Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven mars -91. Kan bara konstatera att "saken" liksom inte har blivit bättre med tiden......Suck!!


Hexagram 21

Hexagram 21
Bita igenom

Jag bär ett
hinder mellan
mina tänder
Det skaver och
river i min mun,
Käkarna värker
av ansträngningen
Hindret är hårt och
abstrakt
Kan inte ses!

Mina tänder
faller i bitar.




Fri vers av TebeSolaris
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-31 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TebeSolaris
TebeSolaris