Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakatagen blick



Är som ett draperi

draperat

över mina inren

Beslöjade utsikter,

Begränsade insikter,

Bedövade åsikter

Besinnade nyfikenheter

Jag tycks helt ha dragit mig

tillbaka




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-01 11:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Innehållet i texten är nästan lika mörkt som färgen på bokstäverna!
Bra skrivet.
2015-06-01

  KYREUS of Sweden
Vassa rader
2015-06-01

    Osannolika
Tycker om!
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP