Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt 150601

Du gör avtryck

påverkar och betyder något

för någon annan

ibland glömmer vi bort

att tala om hur värdefull

annan är för oss

så underskatta inte

... Ditt värde!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-01 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra där!
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP