Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva som Du lär

Att leva som Du lär

handlar inte om

att Du behöver bevisa något

för någon annan

det handlar om att Du

inför Dig själv

kan stå för Dina värderingar

i tanke, ord och handling

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-01 21:44



Bookmark and Share


    GG
Just så! :) Visa sitt föredöme för andra är bara ena hälften.
2015-09-21

  Lars Hedlin
Precis så..bra framfört!
2015-06-02

  lodjuret/seglare VIP
'Sorgmantel är en sorts fjäril.'
Jag håller med i budskapet ovan. Det är så självklart när det står där uttryckt i ord, precis som det är då det går i klädedräkt av känslor. Men skulle ingen någonsin uttrycka dessa känslor, skulle få saker verka självklara.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP