Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya

jorden i grottorna
sanden i berget

kallar på stenarna som rullar
för att malas ner
till nya vägar

nya frön i jorden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 144 gånger
Publicerad 2015-06-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson