Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan fly...men aldrig fly Dig själv

Du kan skapa hur många

aktiviteter som helst

hålla Dig sysselsatt

från dag till natt

för att slippa tänka och känna

det som får Dig att fly 

kommer att följa Dig

vart än Du går

för Dina tankar och känslor

måste Du möta 

om Du väljer

att inte ta tag i dem

när de kommer

så skapar Du

en känslig sårbarhet

som Du genom livet

aldrig kan fly ifrån

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-02 17:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är därför somliga har ett närmast neurotiskt förhållande till musik. De måste ha musik överallt, hela tiden.
För vad händer om det blir tyst? Då kommer allt det obearbetade upp till ytan igen.
Så, som Hasse & Tage sjöng: "Så fort det blir tyst, fläska på med musik."
Och Bob Marley: "You can't run away from yourself..."
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP