Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han berör Henne

Han ber Henne

att älska Honom

trots att Han inte 

förtjänar Hennes närhet

Han berör Hennes innersta

och Hon vet redan innan

att Hon kommer att sakna Honom

när Hon nu måste välja

och be Honom att gå

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-02 18:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARK!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP