Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du - jag - vi

Ingen som du
ingen som jag
Inga som vi

Vi är inga
Du är ingen
Jag är ingen

Tillsammans gör vi det igen
Vi är inget av detta
Vi blir någonting

Inga kan - som vi - älska varann




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi