Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busliv på kyrkogården

Gubbars oseriösa omognad dominerar vår ölhall. Vi är pojkiga åldersmän, humörsstyrda bokstavsherrar, gungiga återstoder.
Förutsägbara även som oförutsägbara.
Inte ens Originalen originella. Fula och fulla, lytta och lättja.

Som kontrast lyser en ung dams bara uppenbarelse upp
-som ett busliv på kyrkogården. Ett träffsäkert irrbloss.
En relativismens gåva vill jag lova!

Bredvid överviktiga, uppklädda hjons ouppumpade jag sitta hon som ren homeopati.

Vi är mötande cyklister i livets värsta brantbacke. Hon svischar ungt förbi ner medan vi flåsar upp mot ättestupen.








Prosa av Mats Edin VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2015-06-03 07:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP