Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte..

Det är inte första gången
Och det är inte sista gången
Att jag är så dum av mig, för
Jag kommer att älska dig alltid




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-06-03 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS