Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenhetskräsen

Hon vet vad Hon har att erbjuda

Hon vet vad Hon önskar att få

men Hon vet också

... vad Hon vill leva utan

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-03 20:53



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Det är bra när betraktaren av din text själv får söka efter textens innebörd. fint
2015-06-08

    Sefarge VIP
Klokskap
som infinner sig
. ..med åren.
insiktsfullt
Skaldat!!
;)
2015-06-05

  Lars Hedlin
Bra att veta just det....
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP