Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ett par vingar

Under Medmänniskans vingar

andas Hon ut i tryggt förvar

sakta återhämtar Hon sig

fyller sig med kraft

för att möta en ny morgondag

när den åter gryr

tackar Hon för gästfriheten

genom att låta någon Annan vila

under Hennes vingar kommande natt

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-03 22:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vackert skrivet!
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP