Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Winston Churchill och min fågelbröstkorg

Mitt hjärta har börjat slå dubbelslag
På ett helt oromantiskt sätt
?(Jag har fått en läkartid för det) ??

Är förvisso inte särskilt förvånad:
?Mitt hjärta har aldrig varit
särskilt bra på att chilla
Det bara känner
?allting så djupt hela tiden
?Min bröstkorg är tunn som hos en fågel
Fåglar chillar inte ?

Min bästa vän sa en gång att
ditt hjärta är som ?Winston Churchill 1940:
?När allting säger
DET ÄR KÖRT
?GE UPP
?GÅ HEM
?Håller ditt hjärta ett tal till nationen ?

Jag har ett meddelande
?till mitt hjärtas Churchill 1940:
YES WE SHALL SURRENDER
?- Ge dig nu förfan
?Lugna dig och låt mig va
Don't fight them on the beaches
Ta en tablett, gå hem och lägg dig

(Hallå Roosevelt där borta hör du mig ?
ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA ?

NEJ FÖRFAN
VI FATTAS BARA)




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-04 01:53



Bookmark and Share


  ellanb
Kan inte annat än att älska denna, liknelsen med Churchill fantastisk
Tack!
2017-03-08

  ellanb
Kan inte annat än att älska denna, liknelsen med Churchill fantastisk
Tack!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén