Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Störta Jolin !


Det retar mig!



Som hundar lufsar
männen, flåsande --
efter helveteskvinnan!

Jag retar mig på det!
Skulle, själv, vilja ha en man !

Men, hon hinner, väl, först, å
slår klorna i honom... ! Å, --
njuter hans förlorade svendom!

Många brudar har blivit
fråntagna sina män,
som så har bedragit dem i
Satans berömda hormutta!!!

Jag är -nästan- säker,
för jag har sett hur det är!
Och, -- det retar mig!

Sjukvården injicerar sömngift
i mig, så att jag mår --
så-HÄR dåligt utav det!

-"Jolin, don´t take my man, -
just because you can...!", --
sjunger Dolly Parton.
Hon skulle, bara, VETA :
Jolin tar ingen hänsyn till
oss -andra- kvinnor! Vi
måste slå tillbaka, själva!

-Störta Jolin!

Hon retar mig!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-04 21:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att skriva av sej när man är frustrerad och arg...
2015-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor här!
Ibland känns livet tjurigt.
2015-06-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Trevlig sommar Mrs. M.Räf & YES Störta Jolin! Många fruar, kvinnor skulle inte sluta på medicinering eller ännu värre. Men ”Jolin” troligen hon är marknad anpassad, precis som bostad markanaden! det är bra när kvinnor kommunicerar med varandra.

https://www.youtube.com/watch?v=f6H4r1kWqSM

2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf