Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 150604

Läran om livet handlar om

att Vi är beroende av varandra

och att Vi behöver hjälpas åt

Det handlar inte om 

att till varje pris få sin vilja igenom

det mesta går ut på att göra uppoffringar

det kallas för att kompromissa

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-04 22:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och här ser jag att min politiskt inkorrekta kommentar censurerats bort.
Neat...
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP