Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står inte ut


jag står inte ut

Var det inte gratis det dyrbara
intima, det sårbara,
det äkta vara och spontana?

Borde inte minstingen egenkärleken
komma med per automatik?
Evolutionspassion typ

Jag plågas nu baklänges med
allt ökande självkännedomsförakt

Jag står inte ut

Står jag ut?

Jag står väl inte ut!?






Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-05 06:23



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Du måste.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP