Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmm


Morgonmänniskor

Undviker helst morgonmänniskor
De har så mycket undertyck hängande kvar
efter nattens järngrepp
och är ofta
präktiga, förnumstiga, bittervittiga
-Förtida helt enkelt

Dagens och kvällens folk lättare, mjukare,
ovaknade, lagomliga

Nattens vete katten, lite galna, otyglade,
slöskarpa och skumögda
Försenade helt enkelt






Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-05 09:59



Bookmark and Share


  Palett
Intressanta iakttagelser om dygnsrytmens påverkan på människan !
2015-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text om människor med olika dygnsrytm
Läser och begrundar
2015-06-05

    ej medlem längre
Intressanta iakttagelser.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP