Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupt in i Framtid.


Sista Dagen



Undrar vad som felas!
Vet ej vad som menas!
Vad är det härliga -
- eller förfärliga?
Skall allting fördelas -
av det besvärliga?

Om jag bär min börda,
får då, ock, jag skörda
Lycka, - Sista Dagen --
uti Himlahagen ?
Det lär bli en lördag...
Detta säger Lagen !

Där stannar Tidens Hjul!
Å, vi har bara kul !
På frågor vi får svar -
- i Sanning, underbar !
Vi får ha roligt Strul --
- å ska alltid va´ kvar !

Legenden innebär -
jag får en Hjärtans Kär !
Då kan vi -snart- glömma
'Kärleks Kurra-Gömma'!
Å, ser det verkligt är,
som vi brukat drömma !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-05 13:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får försöka se positivt på framtiden...bra skrivet...
2015-06-06

  ULJO
Riktigt bra
2015-06-05

    Dan Myrbeck
De får vi hoppas!
2015-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Intressanta tankar att läsa och begrunda!
2015-06-05

  flygia
Syster! Instämmer!
2015-06-05

  Ronny Berk
drömrik poesi, ja !
2015-06-05

    ej medlem längre
Kul lek med tankar. Varför säger man in i framtiden - och inte ut?
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf