Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har jag fel...?! Eller...?


Fuldrogad!



Sjunker ihop och faller, ned,
tungt, genom djupa bottnar!

Nerverna bråkar, sedan jag
fick F.-sprutan i tisdags.
Min åsikt är att de måste ha
tillfogat något sömngift i
Injektionen! Har hänt, förut!
SÅHÄR känns inte Fluanxol!

Kan nånn säga vad jag ska ta
mig till med sjukvårdsarbetare,
som jag alls inte kan lita på?!

Det känns fruktansvärt!

Vill de att jag ska koola-vippa!?
Doktorn och syster, just fina
lirare, - förmodligen kommunister!

Jag kan inte ha det så här!!

Nått säger mig att sprutan var
manipulerad! Så känns det! Skith!!

Skall jag larma Polisen?
Varthän ska jag vända mig??

Får lust å dräpa nånn skyldig djävel!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-05 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kom att tänka på att dosen ibland kan behöva regleras. Alla kroppar förändras med tiden.
2015-06-06

  ULJO
Det där verkade lite skumt
2015-06-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
gripande
2015-06-05

    Dan Myrbeck
Ja, i alla relationer måste man ju kunna lita på motparten. Särskilt
i vårdrelationer.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf