Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara undrar!


Vad ÄR det här!?



'Spindeln' iakttar å
bevakar mig i 'nätet'!
Varför är jag här?
Vad kommer å ske
i Morgondagen?

Känner mig trängd
upp ini ett hörn.
Fienden ler, kallt, å
jag får ilningar i
bålen och benen!

Jesus trollar med
mina cigaretter!
SåHÄR mycket fimpar
kan det ej va´ i askkoppen,
sedan jag tömde den, nyss!

Igår, trolla´ han bort
en del Cola Zero --
samt, även, Zingo ur
de små burkarna!
Ytterst retlig Magi!

Sen, stämmer det inte
med tiden! Timmarna
går alldeles för sakta!
Jag sover mycket, - men
tiden har, knappt, rört sig!

Vad ÄR det här!?
Är jag ett 'Spindelns' Offer, -
- eller, själv, en Gökunge, --
- - utlagd i Kulturen...? - -
Jag, bara, undrar !-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 18:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Inte lätt att besvara....!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf