Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast jag känner mig!


Dubbelnatur



Storlek 48!

En ex-butiksråtta.

Spränger utlagda hjärteminor.

Går inte på Fi´s finter att få

mig att resignera, kapitulera !

Trött på å höra Älskogen från

Instansen för 'Finaste Packet'!

Är, väl, svartsjuk å jävlig, -

- har - kanske - skäl till det!

Nånnting måste, väl, va´ Sant!

Men jag trivs i detta hölje !

Endast jag känner mig !

De andra kan fortsätta sina

Orgier i Helvetet! Ha det så kul!

MIG får ni icke, - på Köpet !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-05 23:16



Bookmark and Share


  ULJO
Text med många infallsvinklar att fundera till och begrunda
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf