Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Förtroende...

En svekfull handling

kan aldrig göras ogjord

så bär de förtroende Du får

... med förstånd

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-05 23:55



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Självklart kloka ord, men texten och dess innebörd förmedlar du på ett utmärkt sätt. Du klarar innebörden utan pekpinnar, vilket är svårt. fint

2015-06-08

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-06-06

  Lars Hedlin
BRA
2015-06-06

  Carl Mikael Fäldt
Viktig uppmaning!

Alltför ofta skvallrar tungan på-innan resten av huvudets organ vaknat;)
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP