Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Donation

När Du inte längre behöver

helheten utav Dig som är nu

så kan Du ändå skänka till andra

delarna av Dig som är Du

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-06 08:41



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Så sant.
2015-06-08

  Lars Hedlin
JA
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd uppmaning...
2015-06-06

  lodjuret/seglare VIP
Att skänka delar av sin själ kostar dock på
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP