Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga håltimmen.

Vi är väl vakuum va!

Tomma tomheter ba!

Vårt ursprung ett fett ingenting.

Hålrum,





mellanrum.





Därför älskar jag sommartomma skolors
ändlösa korridorers tysta lekande.

Eviga håltimmar.

Stillaslående dörrar, otrampade trampsteg.

Svarta tavlor utan glosor mmmm

Dödsskönt likvita kritors meningslösheter.

Skrivböcker med ( )

Gapande paddor.

Pekpinnar.

Skolgårdens enfaldiga asfalt.

Ingen ringer ut.

Ingen ringar in.
.










Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-06 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP