Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Olästa texter



Det

ny

skrivna

sjunker

som

en

sten

nedför


Dagens


texters


första


sida


odör




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-06 11:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Många om budet.
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP