Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dum, tjock, ful och fattig.


Eländig typ



Hamnat i en lägre
provins, där timmarna
går extra långsamt --
och man får ducka för
lynniga kometer å
diverse krafs från
omgivande rymder!

Har alldeles för
usel ekonomi, så jag
vet inte alls vad
jag ska ta mig till!
Fattigdomen stryper
mig, min själ å
jag lider svårt!

Sommarhettan, den
smyger sig på, är nått
jag fasar för, - för
jag avskyr värme!
Måste duscha kallt
en gång i halvtimmen
under sommarens dagar!

Har hört att svenskarnas
sexsamliv ökar explosionsartat,
sommartid! Det knullas hejvilt!
Själv har jag ej märkt nått!
Jag är en eländig typ,
som borde få en
'Stake' -- i sig!! ;)P





Fri vers av Marianne Räf
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-06 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf