Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sugen på Amour!


Genom Silverringen



Roliga saker på g !
Jag kommer, nog, å få le --
- och ljuvligt Himmelrik´ se !

Sådant som är värt nånnting,
jag genom min silverring
kan se;- det ger mig 'månsting'!

Rödaste glimt, hinsides.
Lugnt Bäckahästen rides.
Terrängen genomglides !

Vill du komma in i mig ?
Se, hur allting ordnar sig, -
- då, mitt hjärta slår för dig !

Jag flätar en liten korg
av näver, här i min Borg --
- å glömmer all form av sorg!

Gråmulet var det Igår.
Jag blödde bland törnesnår.
Men, sen, läktes alla sår !

Det är, väl, inte ett Brott
att avskjuta 'kärleksskott'?...
...Å, få dig äga, - för gott ?

Låtom oss älska varann, -
göra Lyckan verkligt sann.
Om, du -nu- vill va´ min man...

Se dig intill Evighet, -
- det är klart att jag vill det !
Alltså, - så du, bara, vet !

Jag tänker på 'den Rätte'....
Ej som - min Före Dette !
Vi bara slogs å trätte!!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-06 17:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
"Den Rätte" finns någonstans, gäller att hitta.
2015-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas på att "den rätte" snart dyker upp....:-)
2015-06-06

  ULJO
kanonbra skrivet med många fina och snitsiga rim
2015-06-06

  Ronny Berk
så kan vara under människors möten - hoppas och tror på himmel och rik !
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf