Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motion

Ju oftare Du gör det

ju bättre blir Du

och ju mer ork får Du

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-06 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett beroende framalstras.
Jag blir t ex rastlös om jag inte promenerar minst en timme varje dag.

2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP