Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL LARZ GUSTAFSSON FRÅN LARZ GUSTAFSSON

det finns ju så mycket att glädja sig åt
låt axlarna sjunka, min vän
jag är inte alls optimist eller så
men fröjdar mig i insikten
den kom än en gång som en porlande bäck
ett brett panorama i blått
det finns faktiskt mycket att glädja sig åt
fast så många år nu har gått


det finns ingen orsak att vara så spänd
och snäsig och paranoid
en klackspark kan vara befogad ibland
som ett sätt att undvika strid
det finns alltid gläntor fast skogen är mörk
och där strålar solen så klar
lägg samman de glimtar du får och du har
en oerhörd reservoar


LARZ GUSTAFSSON  6-7/6 2015





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-06-07 00:41



Bookmark and Share


  i af apa
något att
lyssna till...
2015-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint budskap i din text! Så borde man tänka lite till mans.
2015-06-09

    ej medlem längre
Sunda tankar - gott att påminna sig om.
2015-06-07

  Måna N. Berger
Så är det. "Glimtvis", för att citera Larz Gustafsson.
2015-06-07

  anits VIP
Så fint och sant skrivet, det finns trots allt mycket att känna glädje för!
2015-06-07

  mare VIP
Fin Larz
lyssna på Larz..
han har så rätt!
2015-06-07

    Tea Alex
Ja! Precis så! Det finns mycket att glädjas åt. :)
2015-06-07

    Balans
Underbar insikt!
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP