Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina flätor, sammanflätade in sommaren.


Dröm om sommar.

 


 


* Än idag vinden kyler jorden.


Sommaren kommer mot oss med påsar på glöd.


De höga träden vajar över stiger av svart koll


Göken låt in fönsterram, räknar på jordnötter.


 


Som i öknen vinden piska och snäpper igen.


Grässtrå på fältet är bristning som en Hedgehog.


Regn startar som var satin på en eftermiddag


Maskros i skymningen inbjuder vass till en kudde.


 


Synen mina drömmar är vit grön alfalfa en dyna


Gula slätter och blå himmel vid horisonten


Mr. natt möter i skruden av en eremit.


Dagens dröm saga förebådar oss en mästerlig igång till sommaren.


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-07 06:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
drömrikt i bild och text, ja ! intressant och ...
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP