Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåst 2

Ledningar i storm
fågel ska landa
hamnar mellan




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-06-07 08:04



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart haiku! Kan tolkas på två olika sätt!
2015-06-07

  RitaBrunner
Bra haiku!
2015-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Har mer än en tolkning.
Bra skrivet.
2015-06-07

    Birgersdotter VIP
Inte lätt i storm.Bra skriven
2015-06-07

  Anya VIP
Att landa kan vara svårt när som...ännu svårare i storm. En text med dubbla betydelser. Bra!
2015-06-07

    ej medlem längre
Inte lätt att hamna rätt på vajande vajer!

Bra Haiku
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP